De Ras Uitvaarten
Logo

Rouwruimte

Mijnheer Valery Saeys

Photo 477397
Woonachtig te Wichelen (9260)
Geboren te Schoonaarde (9200) op maandag 30 maart 1931
Overleden te Aalst (9300) op donderdag 22 februari 2018 op 86 jarige leeftijd
Echtgenoot van Mevrouw Viviane Van Rillaer

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de vrijdag 23 februari 2018.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mijnheer Valery Saeys. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

18 berichten (16 privé)
Rouwbetuigingen

Valery

        Ik zie je nog voor me met je lange grijze baard. Je was altijd een zeer rustige chauffeur steeds klaar met een grapje of een liedje. We hebben mooie busritjes voor de school gekend. Ik was erbij je laatste rit voor je pensioen. Ik zal je ook nooit vergeten als de man met de verfschort aan of in de bloementuin aan het werken. Graag had ik erbij geweest vrijdag maar ik moet werken. Rust nu maar je hebt het verdient. Vanwege je ex busbegeleidster Kristine en ex busbegeleider Gunther. Zou het mogelijk zijn om mij een bidsprentje op te sturen aub?

Kristine Van Den Abbeele- 27/02/2018

Rouwbetuigingen

De Laatste van mijn eerste werkmakkers bij De Ras gaat heen.
Laatste keer Ik je sprak was voor te zeggen dat Etienne gestorven was, de voorlaatste!
Dacht echt dat je de 100 ging halen Valerie. De man met de kiel aan! Immer in mijn gedachten maat. Als Ik vrij ben kom ik Vrijdag. Oprechte deelneming aan de familie. Vantjen.

Vantjen De Smet- 27/02/2018